Buse’yi arama çalışmaları 11’inci gününde

Antalya'da yaşanan hortum felaketinde kaybolan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları 11. gününde devam ediyor.

Antalya'da yaşanan hortum felaketinde kaybolan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları 11. gününde devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Çamyuva Mahallesi sahiline gelen değişik kurumlara mensup arama kurtarma sualtı birimleri, birlikte dalış yaparak kayıp genç kızı aramaya başladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Polisi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) dalgıçları, Çamyuva sahibinin Ağva Deresi'nin denize döküldüğü yere yakın bir noktadan batı yönünde deniz altını tarayacaklar. Ekiplerin iki bölüme ayrılarak sabahtan öğlene kadar bir bölümünde, öğleden akşama kadar diğer bölümünde araştırma yapacağı öğrenildi. Bu işbirliği ve ortak koordinasyon sayesinde Buse'yi denizde arama çalışmalarının daha yoğun, aralıksız ve verimli şekilde yapılabileceği belirtiliyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aksaray’da Talihsiz Kaza: Kuyuyu Temizlemek İsteyen Genç Elektrik Akımına Kapıldı
Haluk Levent Hakkında Bir Şok İddia Daha: "25 Yıllık Sarmal Bizi Mahvetti!"
Dehşete Düşüren Gıda Skandalı: 15 Ton Tarihi Geçmiş Ürün Ele Geçirildi!
KASADAN ALTIN YERİNE İLAÇ ÇIKTI
Peribacasının tepesinde mahsur kalan turisti AFAD ekipleri kurtardı