Bursaspor'un yeni transferi "rötarlı" gelecek

Yeşil-beyazlı kulübün prensip anlaşmasına vardığı ve bugün Türkiye'de olması beklenen Fransız futbolcu Sana'nın, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle gelişi 1 gün ertelendi- Kulüp basın sözcüsü Paçacı: - "Sana, uçağı rötar yaptığı için bugün gelemedi.

BURSA (AA) - Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı ve bugün Türkiye'de olması beklenen Senegal asıllı Fransız futbolcu Vieux Yaya Sana'nın gelişi, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle 1 gün ertelendi.

Kulüp basın sözcüsü Suat Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sana'nın korktuğu için Türkiye'ye gelmediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Terör saldırısı nedeniyle uçakların Atatürk Havalimanı'na iniş ve kalkışlarının bir süre kontrolü yapıldığını anımsatan Paçacı, Sana'nın uçağının da bu nedenle ertelendiğini belirtti.

Paçacı, Senegal asıllı Fransız futbolcunun korktuğu gerekçesiyle uçağa binmediği yönündeki haberlerin doğruyu yansıtmadığını dile getirerek, "Sana, uçağı rötar yaptığı için bugün gelemedi. Genel olarak Atatürk Havalimanı'na uçak inişleri yapılıyor. Sana'nın, yarın Bursa'da olmasını bekliyoruz."

AA

Spor Haberleri

Paşa tamam Barça sırada
BU ÇOCUK BİYONİK Mİ?
Annesi Rus Tavuk Pilav Yiyor
Konya'da bekleniyordu Uluslar Ligi'ne kısmet oldu
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eşleşmeleri Belli Oldu