Bursaspor’da Nazilli Belediyespor maçı hazırlıkları başladı

Bursaspor, bir günlük iznin ardından Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Bursaspor’da Nazilli Belediyespor maçı hazırlıkları başladı

Bursaspor, bir günlük iznin ardından Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı takım unaerobik çalışmalar yaptı.

TFF 2. Lig'in 19. haftasında evinde Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç Sahası'nda yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen idman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, unaerobik çalışmalarla devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde dar alanda çift kale maç yaptı. Bursaspor hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Bursaspor’da Nazilli Belediyespor maçı hazırlıkları başladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Filenin Sultanları ilk yenilgisini aldı
Tuz Gölü’nde bocce heyecanı
Konyaspor’un Eski Forveti Bursaspor’la Anlaştı
Konyaspor'un umut vadeden forveti Bursaspor'a gitti
Kupa canavarı Sevilla'ya yeni antrenör