Bursaspor'da İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz sorunu çözüldü

Yeşil-beyazlı kulüp, alacakları için kulübe ihtar çekerek TFF'ye başvuran iki oyuncunun ödemelerini yaptı

BURSA (AA) - Bursaspor Kulübü, alacakları için kulübe ihtar çekerek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz'ın ödemelerini gerçekleştirdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeşil-beyazlı yönetim kurulu,  her iki oyuncunun 1 milyon 450 bin TL tutarındaki alacaklarını kanuni sürenin dolmasına 3 gün kala hesaplarına yatırarak, serbest kalmalarını önledi. 

Ödemelerin gerçekleştirildiğine dair bilgilerin de oyunculara verildiği bildirildi. 

Takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz, yaklaşık 2 ay önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. Her iki oyuncu, geçen ay birikmiş alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtar çekerek TFF'ye başvurmuştu.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması