Bursaspor'da Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

Sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir, Furkan Özçal ve sol alt adalesinde çekme olan Sivok antrenmana katılmadı

BURSA (AA) - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, dünkü Yomraspor maçında oynayan futbolcular koşu yaptı. Diğer futbolcular da orta alanda pas kontrol ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir, Furkan Özçal ve sol alt adalesinde çekme olan Tomas Sivok antrenmana katılmadı.

Öte yandan, antrenmanı özel bir okuldan gelen öğrenciler de izledi. Öğrenciler kendi yaptıkları timsah maketini Pablo Martin Batalla'ya hediye etti.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig’de 16. hafta tamamlandı: Galatasaray zirvede kaldı
Ziraat Türkiye Kupası’nda VAR dönemi başlıyor
Mert Müldür bu sezonun ilk golünü Konyaspor'a attı
Aksaraylı misafirler Fenerbahçe-Konyaspor maçında ağırlandı
Fenerbahçe, Konyaspor maçına 3 değişiklikle çıktı