Bursaspor'da 5 oyuncu sakat

Sakat futbolculardan Serdar Aziz, en az 4 hafta takımla çalışmalara katılamayacak

BURSA (AA) - Bursaspor'un, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda dün Cantone Karagümrük ile deplasmanda oynadığı müsabakada 5 futbolcusunun sakatlandığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, karşılaşmada sakatlanan Serdar Aziz, Volkan Şen, Bekir Yılmaz, Emre Taşdemir ve Ozan Tufan'ın muayeneleri gerçekleştirildi.

MR işlemleri sonrası sol ayak bilek bağında kopukluk bulunan Serdar Aziz, en az 4 hafta takımla çalışmalara katılamayacak.

Sağ ayak bileklerinde zorlanmaya bağlı ödem oluşan Volkan Şen ve Emre Taşdemir ile sağ iç yan bağında zorlama ve esneme görülen Bekir Yılmaz'ın sağlık durumları ise 3 gün yakından takip edilecek.

Sol el bileğinde darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi ve sağ arka adalesinde zorlanmadan kaynaklanan ağrı bulunan Ozan Tufan, bundan sonraki çalışmalarda el bandajıyla sahadaki yerini alabilecek.

Bu arada, Spor Toto Süper Lig'deki Kardemir Karabükspor maçında sakatlanan Ethem Ercan Pülgir'in tedavisine devam ediliyor. Bu oyuncu 10 gün daha takımdan ayrı çalışacak.

Spor Haberleri

Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı
Konyaspor-Kocaelispor maçının hakemi belli oldu
Devler Ligi Başlamadan Servet Kazandılar! Kasaya Rekor Para Giriyor
KONYASPOR EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi