Bursaspor ligin ikinci yarısına yüksek tempoda hazırlanıyor

TFF 2. Lig'de ikinci yarıya yüksek tempoda hazırlanan Bursaspor, bugünkü çalışmasını da tamamladı.

TFF 2. Lig'de ikinci yarıya yüksek tempoda hazırlanan Bursaspor, bugünkü çalışmasını da tamamladı. Yeşil-beyazlı takımda oyuncuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

Devre arası çalışmalarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor, öğle saatlerinde günün antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde yapılan idman ısınma hareketleri, pas ve şut istasyonlarıyla başladı. Ardından topa sahip olma oyunları oynayan yeşil-beyazlı takım, son bölümde taktik çalışmalar yaptı. Bursaspor hazırlıklarını yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti
Beşiktaş'ın forma sponsoru Tera
Antalya'yı Alanya mı kurtaracak? Son 2 maç
Türkiye'den gitti 2 şampiyonluk kazandı