Bursa'daki terör örgütü operasyonu

Gözaltındaki 20 şüpheli adliyeye sevk edildi

BURSA (AA) - Bursa'da, terör örgütleri PKK ve MLKP'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheli adliyeye çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan aralarında DBP il yöneticisinin de bulunduğu 20 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 3 Nisan'da terör örgütleri PKK ve MLKP'ye yönelik kentteki bazı adreslere helikopter destekli eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 30 kişiyi gözaltına almıştı. Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda örgütsel doküman ve bazı materyaller ele geçirilmişti. Dün adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 2'si tutuklanmış, 8'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı
BÖCEK SORUŞTURMASINDA YENİ DETAYLAR
THY Uçağında Panik Anları: Yolcular Tahliye Edildi