Bursa'daki cinayet davasında karar

Üç kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldüren sanığa üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi

BURSA (AA) - Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında komşusu Ali Gem ile eşi Gülfer Gem ve oğulları Reva Gem'i pompalı tüfekle öldüren sanık Hasan Küp, üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık Hasan Küp (55), maktullerin yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı duruşmada son sözü sorulan Küp, "Söyleyeceğim bir şey yok, vereceğiniz cezaya razıyım." dedi.

Cumhuriyet savcısı bir önceki duruşmada verdiği mütalaayı tekrarlayarak sanık hakkında, Ali Gem (69) ile eşi Gülfer Gem (67) ve oğulları Reva Gem'i (46) pompalı tüfekle öldürmek suçundan üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Sanık avukatı ise müvekkili Hasan Küp'ün sadece bir kişiye yönelik kasten öldürme eylemi içinde olduğunu savundu.

Mahkeme heyeti, "Üç kişiyi kasten öldürmek" suçundan sanığa üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.


AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı