Bursa’da yoğun kar yağışı yüzleri güldürdü

Kasım ayının son günü soğuk havanın etkisini hissettirdiği Bursa'nın Keles ilçesinde yoğun kar yağışı başladı. Kar yüzleri güldürürken, kuraklık endişesi yaşayan çiftçilere de rahat bir nefes aldırdı

Bursa'nın Keles ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı devam ediyor.

2021 yılının son günlerine doğru sıcaklık düşmeye başlamasıyla birlikte, Bursa'da soğuk hava da etkisini kendisini hissettirdi. Bursa'nın Keles ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, şiddetini arttırarak devam ediyor. Yüksekleri beyaza bürüyen kar yağışı en çokta kuraklık endişesi yaşayan çiftçilere rahat bir nefes aldırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

COP31 ‘Yaşayan bir iklim laboratuvarı’ olacak
İstanbul’da Çamlıca Kulesi ve Finans Merkezi’ne Yıldırım Düştü
Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı
COP31 ALANI GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Bakan Çiftçi’den 29 EKim'de kuvvetli yağış uyarısı