Bursa'da uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu

Gemlik ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaklaşık bin polisin katılımıyla çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi

BURSA (AA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaklaşık bin polisin katılımıyla şafak operasyonu gerçekleştirildi.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapıldığı tespit edilen Gemlik ilçesindeki bazı adreslere, Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yanı sıra Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin polis tarafından şafak vakti operasyon düzenledi.

Operasyonda kapılar koçbaşıyla kırılarak evlere girildi ve arama yapıldı. Narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler geçirildi. Bir adrese yapılan baskında gitarın içinde bir miktar metamfetamin bulundu.

Drone ile takip edilen operasyon sürüyor.



Gündem Haberleri

İLK SEFER YOLA ÇIKTI
Cemal Özgörkey’in yeğeni Leyla Mizrahi uykusunda vefat etti
İnternet Haber Siteleri İçin Resmî İlan ve Reklam Yayımına Dair Kılavuz yayımlandı
ABB Başkanı Mansur Yavaş ve 38 üyeye soruşturma izni
ÇOCUKLARDAN DÜRÜSTLÜK DERSi