Bursa’da trafikte sinirler gergin...Yol verme yüzünden bıçak çekti

Bursa'da hafif ticari araç ve belediye otobüs sürücü arasında yol verme kavgası nedeniyle bıçaklı kavga çıktı.

Bursa'da hafif ticari araç ve belediye otobüs sürücü arasında yol verme kavgası nedeniyle bıçaklı kavga çıktı. Kavga diğer sürücülerin araya girmesiyle son bulurken o anlar kameraya yansıdı. Başka bir olayda da park etme meselesi yüzünden gerginlik yaşandı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehrin en işlek noktalarından biri olan Çekirge Meydanı'nda otobüs ve hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken araç sürücü aracından indi. Bıçakların çekildiği kavga diğer sürücülerin araya girmesiyle son bulurken o anlar çevredeki bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Diğer bir kavga görüntüsü ise merkez Osmangazi ilçesi Gazcılar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, dükkan sahibi ve apartmanda oturan vatandaş araç park etme meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

O anlar cep telefon kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mağaraya düşen inek kasap bulunamayınca telef oldu
Mahkemede ‘Söz’ Savaşı: İmamoğlu ve Başkan Arasında İpler Gerildi!
Ekrem İmamoğlu davasında görüntü alan şahıs gözaltına alındı
ÜNİVERSİTELİ KIZ PENCEREDEN DÜŞTÜ
Kırmızı ışık ihlali yapan otobüs çocuğu altına aldı