Bursa'da rüşvet operasyonu

Rüşvet vererek ormanda kaçak ağaç kestikleri ve buna göz yumdukları iddia edilen aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'da, rüşvet vererek ormanda kaçak ağaç kestikleri ve buna göz yumdukları öne sürülen 6'sı kamu görevlisi 12 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bursa ve İnegöl ilçesinde rüşvet karşılığı kaçak ağaç kesimi yapıldığı bilgisine ulaştı. Savcılık izniyle şüphelileri takibe alan ekipler, rüşvet karşılığında kaçak ağaç kesimine göz yuman ve rüşvet vererek kaçak kesim yaptıkları belirlenen aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 12 şüphelinin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda para, çek, iki tabanca, bir av tüfeği ve çeşitli doküman ele geçirildi. Operasyonda 6'sı kamu görevlisi 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi
Otomobil Fuarının Yıldızı 32 Yıllık Efsane Oldu
Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor