Bursa'da pilav fabrika kapattırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında akşam yemeğinde pilav yiyen 20 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 20.00 sıralarında İnegöl Organize Sanayi Bölgesi 3. Cadde üzerinde bulunan tekstil fabrikasında meydana geldi. Fabrikada akşam yemeğinde pilav tüketen işçiler, yaklaşık iki saat sonra mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetleri yaşamaya başladı.

Rahatsızlanan işçiler, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslar ve ticari taksilerle İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de yemeklerden numune alarak analiz yapılmak üzere laboratuvara gönderdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

Kentin içme suyunu besleyen derede korkutan manzara
Okulun yanındaki inşaat, bahçesinin çökmesine sebep oldu
Dürdane Rampası'nda Asfalt Çalışması: Trafik Kilit!
Kayapa TOKİ’ye Yeni Yağmur Hattı
Turna Avına Çıkan Balıkçıların Oltasına Dev Yayın Balığı Takıldı