Bursa'da öğretmenlere ücretsiz teleferik hizmeti

Teleferik AŞ Genel Müdürü Ey: - "Öğretmenlerden 20-26 Kasım'da teleferik kullanımında ücret almayacağız. Tüm öğretmenlerimizi Bursa'da teleferik yolculuğuna bekleriz"

BURSA (AA) - Uludağ ile Bursa arasında yarım asırdır alternatif ulaşım sağlayan teleferik, 20-26 Kasım'da öğretmenleri ücretsiz taşıyacak.

Teleferik AŞ Genel Müdürü Erdal Ey, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin istikbalinin öğretmenlerin tutuşturduğu eğitim meşalesiyle daha aydınlık olacağını belirtti.

Öğretmenlerin dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceğini vurgulayan Ey, şunları kaydetti:

"Öncelikle başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm değerli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım. Bu özel gün dolayısıyla, dünyanın en kutsal vazifesini yapan öğretmenlerden 20-26 Kasım'da teleferik kullanımında ücret almayacağız. Tüm öğretmenlerimizi Bursa'da teleferik yolculuğuna bekleriz."

AA

Gündem Haberleri

Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI