Bursa'da o binalar yıkılıyor

Bursa Osmangazi Belediyesi, Tuna Mahallesi’nde madde bağımlıları tarafından mesken tutulan metrûk binayı yıktı.

Bursa Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden metrûk binaları yıkmaya devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen metrûk binalar, iş makineleri ile yıkılıyor. Belediye ekipleri son olarak Tuna Mahallesi’nde iki katlı metrûk evin yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım sırasında çevreye rahatsızlık verilmemesi için gerekli tedbirler alındı.

Belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metrûk binaların yıkımlarının devam edeceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

Yazın Üşüten, Kışın Terleten 3 Milyon Yıllık Doğa Harikası
Yaban mersini hasadı başladı
20 santimetrelik balkon çıkıntısı için kepçeli yıkım
Bursa’daki yangında 100 dönüm alan zarar gördü
Komşuya iftira attı, cezayı yedi