Bursa’da nazende fasulye çıktı

Bursa'nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi'nde nazende fasulyenin hasadı yapıldı.

Bursa'nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi'nde nazende fasulyenin hasadı yapıldı.

İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi çiftçilerinden Erhan Ekşi, mart ayın başında tarlasına ektiği fasulyeyi ilk kez toplayarak Boyalıca Ürün Toplama Merkezine getirdi. Boyalıca tüccarlarından, Mehmet Yıldız fasulyenin kilosunu 40 liraya satın aldığını ifade etti.

Üreticilerden Erhan Ekşi 2 dönüm tarlasına ektiği nazende fasulyenin fiyatlarından memnun olduğu belirtti. Üreticiler, ünü Türkiye'ye yayılan nazende fasulyenin bu yıl 40 lirayla sezonu açtığını ve fiyatlardan memnun olduklarını dile getirdi. Bu fiyatlardan satılırsa emeğin ve masrafların karşılığını alacaklarını sölyedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı: Saat Verildi, Fırtına ve Sağanak Geliyor!
THY'den Tarihi Rekor: Perth-Torino Arasında 16 Saatlik Kesintisiz Uçuş!
YEMEĞE KENDİ KILINI ATTI
Farah Zeynep Abdullah'tan Sürpriz İfade: "Görünenden Çok Daha Derin!"
Eve kaçan keçiyi yakalayamadı..."Keçiyi polise ihbar edeceğim" diye tehdit etti