Bursa’da hayvan gübresinin içinde kadın cesedi bulundu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde zeytin bahçesinde gübre içerisinde kadın cesedi bulundu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde zeytin bahçesinde gübre içerisinde kadın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Yeniköy Mahallesi'nde çiftlikten hayvan gübresi sipariş eden B.S., traktör kepçeyle zeytin ağaçlarının altına gübre serperken kepçeye bir şeyin takıldığını fark etti. Traktörden inen B.S., gübrenin arasında bir ceset görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine Cumhuriyet Savcısı, olay yeri inceleme ekipleri ve çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılığın yaptığı incelemelerin ardından ceset, Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemede cesedin 30'lu yaşlarda bir kadına ait olduğu belirlendi. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için incelemeler devam ederken, çürümeye yüz tutmuş ceset Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Davasında Ara Karar Açıklandı
Çukurdan kaçarken kamyonete çarptı
Ahbap Derneği soruşturmasında tahliye
Okul önünde bekçiye saldırdı, öğretmen olduğu ortaya çıktı
Akaryakıt istasyonunda çalışanlar müşterilerle birbirine girdi