Bursa'da derede 2 çocuk cesedi bulunması

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki Kirmastı Deresi'nde cesetleri bulunan 2 çocuk toprağa verildi

BURSA (AA) - Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki Kirmastı Deresi'nde cesetleri bulunan 2 çocuk toprağa verildi.

Hakkıcan Şahin (12) ve Murat Güleç'in (14) cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerin ardından ilçeye getirildi.

Çocuklar için Yavelli Mahallesi'ndeki mezarlıkta öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Şahin ve Güleç'in aile ve yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.

Cenazeler, namazın ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi.

- Olay

Yavelli Mahallesi'nde bulunan Kirmastı Deresi'nde 2 kişiyi hareketsiz halde gören çevredekiler, durumu jandarmaya bildirmişti.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri 2 çocuğun hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan çocukların cesetleri, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

Cesetlerin Hakkıcan Şahin (12) ve Murat Güleç'e (14) ait olduğu belirlenmişti.


AA

Gündem Haberleri

Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak