Bursa’da dehşet gecesi! Alıkoyduğu kadına kurşun yağdırdı

Bursa’da bayram akşamı akaryakıt istasyonunda başlayan tartışma, kovalamaca sonrası silahlı saldırıya dönüştü. Ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti.

Bursa’da Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 21.30 sıralarında Panayır Mahallesi İstanbul Yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olay, kısa sürede trajediye dönüştü. İddiaya göre M.A. (34) ile B.I. (32) arasında çıkan tartışmada silah olduğu yönünde ihbar alan polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.

Kadını silahla alıkoyup kaçtı

Olay yerinde M.A.’yı silah zoruyla alıkoyan şüpheli B.I., daha sonra kadını araca bindirerek kaçtı. Polis ekipleri, şüphelinin kaçış güzergâhını belirleyerek geniş çaplı çalışma başlattı.

Polis yolu kesti, saldırı gerçekleşti

Kaçan araç, Demirtaş Dumlupınar Mahallesi İstanbul Yolu Caddesi üzerinde ekipler tarafından durduruldu. Araçtan inen şüpheli, yanında bulunan kadına silahla ateş açtı. Bunun üzerine polis ekipleri de şüpheliye müdahale ederek ateş açtı ve etkisiz hale getirdi.

Ağır yaralanan kadın kurtarılamadı

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan M.A., Bursa Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zanlının sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı

Polis ekiplerince etkisiz hale getirilen ve 3 ayrı sabıka kaydı bulunduğu öğrenilen B.I.’nın hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayda kullanılan ruhsatsız silah ele geçirilirken, olayla ilgili geniş çaplı tahkikat devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

CAMİDE ÇIPLAK VİDEO ÇEKTİ
Lüks otomobil küle dönmeden söndürüldü
Bursa'da restoran karıştı
Bursa'da sular ne zaman gelecek?
Osmangazi’de su kesintisi