Bursa'da bahçelerden zeytin hırsızlığı

Gemlik ilçesinde bahçelerdeki zeytin ağaçlarından 1 ton zeytin çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde, bahçelerdeki zeytin ağaçlarından 1 ton zeytin çaldıkları öne sürülen 3 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Büyükkumla ve Karacaali mahallelerindeki bahçelerinde bulunan ağaçlarından zeytinlerin toplandığını fark eden üreticiler, jandarmaya şikayette bulundu.

Harekete geçen Gemlik Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yeri çevresinde şüphe üzerine durdurdukları bir otomobilde bir ton zeytin ele geçirdi.

Araçta bulunan S.T, A.T. ve O.Y. gözaltına alındı. Daha önce iki zeytinlikte meydana gelen hırsızlık olayının faillerinin de aynı zanlılar olduğu belirlendi.

Zanlıların, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE