Bursa pamuklara sarıldı

Bursa'da sabahın ilk saatlerinde sis etkili olurken, dron ile çekilen görüntüler de film sahnelerini aratmadı.

Bursa'da sabahın ilk saatlerinde sis etkili olurken, dron ile çekilen görüntüler de film sahnelerini aratmadı.

Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle şehir gözlerden kayboldu. Şehrin gökyüzünden çekilen drone görüntüleri hem muhteşem manzara oluştururken, hem de korku film sahnelerini aratmadı.

Bursa'da son günlerde etkili olan yoğun sis, özellikle şehrin batısında Nilüfer ilçesinde görüş mesafesini bazı noktalarda 10 metreye kadar düşürdü.

Tamamen sis bulutlarının altında kaybolan şehrin dron ile çekilen masalsı görüntüleri izleyenleri mest etti. Sis bulutları saat 10.00'dan itibaren etkisini kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

Bursa’yı sis yuttu
Tarihi Arap Şükrü Sokağı’nda tente krizi
65 kiloluk yayın balığı, görenleri şaşkına çevirdi
Uludağ'da Acı Son: Kaybolan İki Çocuktan Biri Hayatını Kaybetti
Barış sürecine Bursa'dan güçlü destek