Bursa Gemlik sahilinde bulunan kadın cesedinin Zeliha Oral'a ait olduğu belirlendi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde denizde bulunan kadın cesedinin kimliği belli oldu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde denizde bulunan kadın cesedinin kimliği belli oldu.

Gemlik ilçesine bağlı Büyükkumla Mahallesi'nde çevrede bulunan vatandaşlar denizde kadın cesedi görerek jandarmayı aradı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, jandarma ve Gemlik Belediyesi Cankurtaran ekipleri tarafından kıyıya taşınan cesedin, Zeliha Oral'a (53) ait olduğu öğrenildi.

Gemlik Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrasında cenaze, Gemlik Devlet Hastanesi morguna, buradan da kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İntihar şüphesi ile hastaneye gitmiş

Oral'ın bir gece önce, ilk olarak Gemlik'te bulunan bir özel hastaneye, ardından da Gemlik Devlet Hastanesi'ne intihar şüphesi ile getirildiği öğrenildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Oral'ın cansız bedeni, Büyükkumla Sahili'nde bulundu. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

Bursa’yı sis yuttu
Tarihi Arap Şükrü Sokağı’nda tente krizi
65 kiloluk yayın balığı, görenleri şaşkına çevirdi
Uludağ'da Acı Son: Kaybolan İki Çocuktan Biri Hayatını Kaybetti
Barış sürecine Bursa'dan güçlü destek