Burdur'da cinayet

Ağlasun ilçesindeki bir evde lise öğrencisi genç kız bıçakla öldürülmüş, üniversite öğrencisi erkek arkadaşı ise ağır yaralı bulundu

BURDUR (AA) - Burdur'un Ağlasun ilçesinde apartman dairesinde lise öğrencisi genç kız ölü, üniversite öğrencisi erkek arkadaşı ağır yaralı olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, Sakarca Mahallesi Şişkin Sokak'taki bir apartman dairesinden gelen gürültüler üzerine çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Daireye giren ekipler, Ayten K'yi (17) ölü, Furkan K'yi (19) ise ağır yaralı olarak buldu.

Furkan K. sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Bucak Devlet Hastanesine kaldırılırken, genç kızın cesedi ise yapılan incelemenin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

İnceleme yapan ekipler, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Furkan K'nin, Ayten K'yi bıçakla öldürdükten sonra bileklerini ve boğazını keserek intihara kalkıştığı ihtimali üzerinde duruyor.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN