Burdur’da 56 adet sikke ele geçirildi

Burdur'da jandarma ekiplerinin kaçak kazı yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 56 adet sikke ve 4 adet obje ele geçirildi.

Burdur'da jandarma ekiplerinin kaçak kazı yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 56 adet sikke ve 4 adet obje ele geçirildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Yeşilova ilçesine bağlı Yarışlı köyüne düzenledikleri operasyonda M.U. ve F.K. isimli şahısları kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı. Olay yerinde ve şahısların üzerlerinde yapılan aramada 56 adet sikke, 4 adet obje, 3 adet dedektör, 1 adet el feneri, 1 adet çapa ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile M.U. ve F.K. isimli şahıslara 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

TBMM’deki cinsel taciz davasında karar çıktı
21 Gün Süren Umutlu Bekleyiş Acıyla Bitti
EV, İŞ YERİ VE ARAÇLAR ARANDI
23 ilde dolandırıcılık operasyonu: 307 şüpheli yakalandı
Tutuşan atık malzemeler eve sıçramadan söndürüldü