Burası başka bir yer olsa beğenirsiniz ama burası Ankara

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yer alan yaylalar adeta Karadeniz'i andırıyor. Karların erimesi ile birlikte yeşeren ve derelerin coştuğu yaylalar havadan görüntülendi.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yer alan Işık Dağı'nın eteğinde bulunan yaylalar, karların erimesi ile birlikte çağlayan nehirlerin ve yeşeren çiğdemlerin etkisiyle adeta renk cümbüşüne döndü.

Ankara içerisinde Karadeniz yaylalarına çıkmış gibi etki bırakan eşsiz manzarası ve doğal güzellikleri ile misafirlerini bekleyen yaylalar dron ile havadan görüntülendi.

Öte yandan uğrak noktası olan ve yine karların erimesi ile su yüksekliği artan Karagöl Jeositi'nin eşsiz manzarası da havadan görüntülendi.

Çiğdemlerin açtığı, dere ve şelalelerin coştuğu Kızılcahamam yaylaları hafta sonunda şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen Başkentli ziyaretçilerini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'da hasat zamanı... İlçe yeni ürüne destek bekliyor
Ankara Valiliği'nden Son Dakika Kararı: Yasaklar O Tarihe Çekildi
ŞEBEKE SUYU RİSKLİ Mİ?
Ankara Ayaş’ta otluk alanda yangın
Kuğulu Park'ın yeni üyeleri ilgi odağı oldu