Bülent Ersoy'a siyaset teklifi

Daha İbrahim Tatlıses’in siyasete girme şokunu atlatamamışken yeni bir şok daha yaşadık. Bülent Ersoy’da siyasete göz kırptı. Siyaset hazır bu kadar ayağa düşmüşken bir açıklama da Ajdar’dan bekliyoruz.

Geçtiğimiz hafta içi türkücü İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'dan Bağımsız Milletvekili adayı olacağını açıklamasının ardından bir sürpriz de ünlü sanatçı Bülent Ersoy'dan geldi. Ersoy bir siyasi partinin kendisine milletvekilliği teklifinde bulunduğunu iddia etti. Bülent Ersoy, tüm ısrarlara rağmen parti ismini zikretmekten kaçındı.


Temkinli konuşmasını sürdüren Bülent Ersoy, milletvekilliğinin seçimle olduğunu ancak bakanlık konusunun ise hak edilerek kazanılabileceğini söyledi.


Bülent Ersoy "Bir siyasi parti lideri geçmişte benden yüz bin dolar istedi" şeklindeki sözleriyle bir dönem Baykal ile polemiğe girmiş, ikili arasındaki tartışma mahkemede son bulmuştu.

Ne diyelim siyaset hazır bu kadar ayağa düşmüşken benzer bir açıklama da Ajdar’dan gelir mi, bekleyip göreceğiz.

Magazin Haberleri

Bülent Şakrak'tan Korkutan Haber! Kalp Damarında %90 Tıkanıklık Çıktı
Kazım Koyuncu'yu o oynayacak
Kanye West konseri havadan görüntülendi
Eşi acı haberi duyurdu! Reha Muhtar'ın hastalığı üzdü
YİNE BİR BAYRAM ÇIKIŞI