Bulduğu çantayı polise teslim etti

Nevşehir'de bir vatandaş bulduğu çantayı polise teslim ederek sahibine ulaştırılmasını sağladı.

Nevşehir'de bir vatandaş bulduğu çantayı polise teslim ederek sahibine ulaştırılmasını sağladı.

Avanos ilçesinde bulunan Kapadokya Yaşayan Miraslar Müzesinde bulduğu çantayı Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğüne götüren, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Araştırma görevlisi Kamile Serbest, çantanın sahibine teslim edilmesini sağladı. Polis ekipleri çantanın içerisinde 10 bin 45 lira ve bin 280 euro ile birlikte 1 pasaport ve çeşitli bankalara ait kredi ve banka kartı olduğunu belirledi. İncelenen pasaportun Fransa'da yaşayan ve Kapadokya bölgesine tatil için gelen gurbetçi Süleyman Semize'e ait olduğunu belirledi. Yapılan çalışma sonucunda Semiz'e ulaşan polis ekipleri çantayı sahibine teslim etti.

Çantasına kavuşan Süleyman Semiz açıklamasında; "Kapadokya bölgesini gezmeye gelmiştim. Avanos ilçesini gezerken Kapadokya Yaşayan Miraslar Müzesine girdik. Muhtemelen çantamı orada unutmuşum. Daha sonra çantamın olmadığını fark ettim. Kısa bir süre sonra polisler beni aradı ve çantamın bulunduğunu söyledi. Çantamda yaptığım incelemede hiçbir şeyim eksik değildi. Çantamı bularak polise teslim eden Kamile Serbest hocama teşekkür ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia