"Buğday" filminin ilk fragmanı yayınlandı

"Bal", "Süt" ve "Yumurta" üçlemesinin yönetmeni Semih Kaplanoğlu'nun son filmi, dünya prömiyerini 12 Ağustos'ta "23. Saraybosna Film Festivali"nde yapacak

İSTANBUL (AA) - Semih Kaplanoğlu'nun yazıp yönettiği "Buğday" (Grain) filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Yapımı 5 yıl süren ve İngilizce çekilen film, dünya prömiyerini oyuncuların da katılımıyla 12 Ağustos'ta "23. Saraybosna Film Festivali"nde yapacak.

"Bal", "Süt" ve "Yumurta" üçlemesinin yönetmeni Kaplanoğlu, "Buğday"ın başrollerinde Jean-Marc Barr, Ermin Bravo, Grigory Dobrygin ve Cristina Flutur'a yer veriyor.

Çekimleri ABD, Almanya ve Türkiye’de gerçekleştirilen filmin görüntü yönetmenliğini ise Giles Nuttgens üstleniyor.

Türkiye, Almanya, Fransa, İsveç ve Katar ortak yapımı film, Türkiye'den Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteği, TRT ve Galata Film ortaklığıyla çekildi.

AA

Kültür Sanat Haberleri

ALTIN PORTAKAL’DA ONUR ÖDÜLLERİ MENDERES SAMANCILAR VE TİLBE SARAN’A
Dünya Homeros’u konuşurken gözler İzmir’e çevrildi
İstanbul'un En Eski Tarihi Mirası Otlar Arasında Kaldı
Konya'ya ünlü yağacak! Eypio, Emre Fel, Derya Uluğ, Semicenk konserleri başlıyor
Antalya'da Nostalji Tramvayı Seferleri Geçici Olarak Durduruldu