"Bu Sene Yağmur Ve Kar Yağmıyor, Suni Olarak Yağdırılsın"

Konya Başbakanlık İletişim Merkezi'ne geçtiğimiz yıl e-posta yoluyla 34 bin 866 müracaatın yapıldı, "Alo Başbakanlık 150 Konya" hattına ise 3 bin 60 sorun, talep ve şikayette bulunuldu

Konya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Konya Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER), geçtiğimiz yıl, "cep telefonuma çok reklam geliyor, rahatsız oluyorum engel olun", "bu sene yağmur ve kar yağmıyor, suni olarak yağdırılsın", "Çöp tenekem kayboldu. Bulunuz!", "Eşi ölmüş dul erkeklere devlet maaş bağlasın" gibi ilginç talepler yapıldı.

BİMER'e geçtiğimiz yıl e-posta yoluyla 34 bin 866 müracaat yapıldı. "Alo Başbakanlık 150 Konya" telefon hattına ise , 3 bin 60 adet sorun, talep ve şikayette bulunuldu. Geçen yıl valiliğe gelerek, sorun ve taleplerini ileten 3 bin 58 kişiye, çözüm için yardımcı olundu.

Yapılan başvurular arasında oldukça ilginç istekler de yer alıyor. Bunlardan bazıları, şöyle:

"Elektrik borcumuzu ödeyemedik yardım edin. Sokak lambalarımız yanmıyor, yakınız. Uydu antenlerimiz sağlam, uzaydaki uyduları düzeltsinler.Cep telefonuma çok reklam geliyor, rahatsız oluyorum engel olun. Bu sene yağmur ve kar yağmıyor, suni olarak yağdırılsın. Çöp tenekem kayboldu, bulunuz! Eşi ölmüş dul erkeklere devlet maaş bağlasın. Hastanede sıradayım, lütfen öne alır mısınız!"

 

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU