Bu sefer "gol" değil, "perde" dediler

- Konak Belediyesporlu kadın futbolcular, "İzmir Tiyatrosu" projesi kapsamında "Hayır De" oyunu için sahneye çıktı


İZMİR (AA) - Kadınlar 1. Futbol Ligi ekiplerinden Konak Belediyespor'un futbolcuları, "İzmir Tiyatrosu" projesi kapsamında "Hayır De" oyununda yer aldı.

Konak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kadın futbolcuların, Sevgi Soysal'ın Tante Rosa isimli eserinden uyarlanan oyunun ardından bu kez de Duvara Karşı Tiyatro Topluluğu ve Tiyatro Nienor oyuncularıyla "Hayır De" adlı eseri için sahneye çıktığı belirtildi.

Her kesimden insanın sanat yapabilmesine fırsat vermek için geliştirilen "İzmir Tiyatrosu" projesi kapsamında Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezindeki oyunda sahne alan kadın futbolcuların profesyonel tiyatro oyuncularıyla aynı sahnede buluştuğu bildirildi.

AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi