Brüksel'deki terör saldırıları

Saldırılarda hayatını kaybedenlerden ikisinin İsveç vatandaşı olduğu bildirildi

STOCKHOLM (AA) - Belçika’nın başkenti Brüksel’deki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerden ikisinin İsveç vatandaşı olduğu kaydedildi.
İsveç Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, My Atlegrim isimli 30 yaşındaki bir kadının Maelbeek metro istasyonunda, 60 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kadının da Zaventem Havalimanı'ndaki terör saldırılarında hayatını kaybettiği bildirildi.
İsveç Başbakanı Stefan Löfven, haberi büyük üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.Brüksel'de salı günü Zaventem Havalimanı ve Maelbeek metro istasyonundaki terör saldırılarında 31 kişi hayatını kaybetti ve yaklaşık 270 kişi yaralandı. Saldırıyı terör örgütü DAEŞ'in üstlenmişti.

AA

Gündem Haberleri

OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE
9 Yaşındaki Uzay’ın Büyük Başarısı: İlk Çizgi Romanı Çıktı!
Böcek Ailesi Davasında İlk Karar: 1 Tahliye!
"DEVLETİN VALİSİYİM" DEMİŞTİ
FAİLİ MEÇHUL DOSYALAR İÇİN ÖZEL BİRİM