Bozüyük otogarında Kurban Bayramı öncesinde temizlik

Bozüyük Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin dış cephe camları yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tazyikli su ile yıkanarak temizlendi.

Bozüyük Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin dış cephe camları yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tazyikli su ile yıkanarak temizlendi.

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından terminalin iç bölümlerinde rutin olarak yapılan günlük temizlik çalışmalarının yanı sıra özellikle yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde dış cepheler de merdivenli İtfaiye aracı yardımıyla yıkanarak temizlendi. İtina ile yapılan temizlik çalışmaları ile terminalin her zaman temiz ve düzenli olması sağlanırken ekipler ilçe genelindeki çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi