Bozuk etleri çamaşır suyu ile yıkayıp müşterilere yedirdiler

Şanlıurfa'da çamaşır suyuyla yıkandıktan sonra müşterilere yemek olarak servis edilen yarım ton kokmuş ve bozuk tavuk eti ele geçirildi.

Şanlıurfa'da çamaşır suyuyla yıkandıktan sonra müşterilere yemek olarak servis edilen yarım ton kokmuş ve bozuk tavuk eti ele geçirildi.

Şanlıurfa'da denetim yapan Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir lokantada inanılması güç bir olay ile karşılaştı. Gıda, Tarım İlçe Müdürlüğünde çalışan veterinerlerle birlikte denetim yapan zabıta ekipleri, Bahçelievler Mahallesindeki bir lokantaya gitti. Lokantayı denetleyen ekipler, mutfak kısmında suyun içerisinde bekletilen tavuk etlerini fark etti. Tavuk etlerinin bozuk olduğunu belirleyen ekipler, içerisindeki sıvının ise çamaşır suyu olduğunu görünce gözlerine inanamadı. Lokantada yapılan genel aramada, bu şekilde olan yaklaşık yarım ton bozuk et ele geçirildi.

El konulan etler, şehir çöplüğüne götürülerek imha edilirken işletme sahibine cezai işlem uygulandı. Lokantadaki bozuk etlerin bir süre çamaşır suyunda bekletildikten sonra suyla durulanıp yemek olarak müşterilere yedirildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı