Bozkır'da "Bir varmış, bir yokmuş" yarışması

Konya'nın Bozkır ilçesinde ilkokullararası "Bir varmış, bir yokmuş" masal anlatma yarışması sonuçlandı

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde ilkokullararası "Bir varmış, bir yokmuş" masal anlatma yarışması sonuçlandı.

Bir firmanın sponsorluğunda gerçekleştirilen ilkokullararası "Bir varmış, bir yokmuş" masal anlatma yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu.

"Bir varmış, bir yokmuş" yarışması sonucu Kildere İlkokulu 1. olurken Hacılar İlkokulu 2. ve Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu 3. oldu. Yarışmalar sonrası okullardan yarışmaya katılarak dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Hanefi Şahin, Bozkır Müftüsü Seyit Böğet, İlçe Emniyet Amiri Baş Komiser Veysel Er, Bozkır AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, yarışmaya katılan okulların idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı