BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam var mı?

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), 1 Şubat'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişiklik yapılmadığını aktardı.

BOTAŞ'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, BOTAŞ'ın doğal gaz toptan satış fiyatlarını piyasa şartları, ülkenin ekonomik şartları, piyasa fiyat istikrarı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun tarife ile ilgili kararları ve maliyet unsuru olan alım-işletme giderlerindeki değişim dikkate alınarak en makul seviyede belirlediği ve tüketicilere sunduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, BOTAŞ tarafından 1 Şubat tarihinden itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişikliğin yapılmadığı aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

KPSS’siz memur alımı başladı! 4 ilde kamuya personel alınacak
GENÇ GİRİŞİMCİLERE 1 MİLYON 350 BİN TL YATIRIM FIRSATI
5 ÜLKEYE UÇUŞLAR 4 GÜNLÜĞÜNE DURDURULDU
BAYRAMDA EVDE YOKUZ
Konyalı dökümcüler Amerika kıtasına ürünleriyle ayak bastı