Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Ailesini Uykuda Öldüren Şahıs Tutuklandı

Antalya Korkuteli'de hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen eve baskın yapan şahıs, uykudaki eşini ve kayınvalidesi ile kayınpederini tabancayla vurarak katletti. Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesi’nde gece saat 03.30 sıralarında korkunç bir cinayet olayı yaşandı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Sefer Coşkun (38), boşanma aşamasındaki eşi Ayşegül Coşkun’un (36) ailesiyle birlikte ikamet ettiği eve gizlice geldi.

Uykularında Kurşun Yağdırdı

Evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından Sefer Coşkun, gözü dönmüş bir şekilde silahına sarıldı. Zanlı, uykuda olan eşi Ayşegül Coşkun ile kayınpederi Ahmet Engel (65) ve kayınvalidesi Cemile Engel’e (63) defalarca ateş etti. Evden yükselen silah sesleri üzerine mahalle sakinleri durumu vakit kaybetmeden jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

3 Çocuk Koruma Altına Alındı

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde; anne, baba ve kızlarının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Aile katliamı anına tanıklık eden çiftin 3 çocuğu ise olay yerinde jandarma ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Kaçmaya Çalışırken Arazide Yakalandı

Olayın ardından kayıplara karışan cinayet zanlısı Sefer Coşkun, jandarma ekiplerinin hızlı takibi sonucu arazide saklanmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı. Karakoldaki ifade işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Döşemealtı Cezaevi'ne gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ormanda Kafatası Bulunmuştu: 15 Aylık Sır Çözülüyor mu?
ÇOCUKLARI SUÇA SÜRÜKLEYEN ÇETE ÇÖKERTİLDİ
Ermenek'te sürat motoru bariyerlere çarptı: 2 ölü
Çöp Poşetli Kundakçı Yakalandı
Tırın dorsesi yan yatınca şeftaliler yola saçıldı