Boş araziye uçan yardım tırı kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Depremden etkilenen illerden biri olan Malatya'ya yardım götüren tırın Karabük'te yaptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Depremden etkilenen illerden biri olan Malatya'ya yardım götüren tırın Karabük'te yaptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tırın kontrolden çıktığı ve boş araziye uçtuğu görülüyor.

Zonguldak'tan depremin yaşandığı Malatya bölgesine yardım malzemesi götüren Okan Y. yönetimindeki 67 ZG 933 plakalı tır, Karabük-Eskipazar yolu Kayıköyü mevkisinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir tesisin yanındaki boş araziye daldı. Ağaca çarparak duran tırın sürücüsü yaralanırken kaza bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tırın kontrolden çıktığı ve boş araziye uçtuğu görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Başakşehir’deki okul saldırganı, anne ve babası tutuklandı
Hafız kızlara "koyun sürüleri" diyen kişi hakkında suç duyurusu
Sahte savcı yakalandı
Fon soruşturmasında Fatma Betül Sayan Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı
Oyuncu Berna Laçin gözaltına alındı