Borussia Dortmund, Hakimi'yi transfer etti

Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund, Real Madrid'den Faslı futbolcu Achraf Hakimi'yi 2 yıllığına kiraladı

 

 Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund, Real Madrid'den Achraf Hakimi'yi 2 yıllığına kiraladı.

Borussia Dortmund Kulübünden yapılan açıklamada, sarı-siyalıların Real Madrid'den Fas Milli Takımı oyuncusu Achraf Hakimi'yi 2019-2020 sezonu sonuna kadar kiraladığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Borussia Dortmund’un menajeri Michael Zorc, 19 yaşındaki futbolcunun genç ve dinamik bir oyuncu olduğunu belirterek, Hakimi'nin Real Madrid ve Fas Milli Takımı'nda yüksek seviyede futbol oynadığını ifade etti.

İspanya Ligi'nde geçen sezon 9 kez Real Madrid forması giyerek 2 gol atan Hakimi, Şampiyonlar Ligi'nde de 2 kez oynamıştı.

Hakimi, Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı'nın tüm maçlarında forma giymişti.

 

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı