Bornova'da bıçaklı kavga! 1 ölü 1 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesi İnönü Mahallesi 743 Sokak'ta çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişiden 1'i öldü.

İzmir'in Bornova İlçesi İnönü Mahallesi'nde çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişiden 1'i öldü.

Edinilen bilgilere göre, Bornova'nın İnönü Mahallesi 743 Sokak'ta aralarında husumet bulunduğu belirtilen Ahmet Aksoy ve Erdoğan K. ile M.G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.G., bıçakla Ahmet Aksoy ve Erdoğan K.'yi yaraladı. Yaralılar yakınları tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Aksoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erdoğan K.'nin durumunun da ağır olduğu öğrenilirken, şüpheli M.G. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayda kullanılan bıçak ise boş bir arazide bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

4 yaşındaki oğlunun katili ile 3 gün sonra nikâh masasına oturdu
Akaryakıt İstasyonunda Panik: Lastikçi Alevlere Teslim Oldu!
Otomobilde ölü bulunan İpek Gezer son yolculuğuna uğurlandı
Avukatlar sustu, silahlar konuştu: Meslektaşını ağır yaraladı
Komşu kavgası ölümle sonuçlandı