Booking.com'un faaliyetlerine durdurma kararı

Booking.com:- "İstanbul'daki mahkeme ile aynı görüşte değiliz ve temyize gideceğiz"- "Bir elektronik ticaret ve teknoloji şirketi olarak Türk müşterilerin tüm dünyadan karşılaştırmalı konaklama ve rezervasyon yapmalarını şeffaf ve kolay bir platformda sun

İSTANBUL (AA) - Online otel rezervasyon portalı Booking.com'un, Türkiye'deki faaliyetlerinin durdurulması kararına ilişkin, İstanbul'daki mahkeme ile aynı görüşte olmadıkları ve temyize gidecekleri bildirildi.

Booking.com, İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin portalın Türkiye'deki faaliyetlerine tedbiren durdurma kararı vermesine ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, Booking.com'un İstanbul'daki mahkeme ile aynı görüşte olmadıkları ve temyize gidecekleri ifade edilerek, "Bir elektronik ticaret ve teknoloji şirketi olarak Türk müşterilerin tüm dünyadan karşılaştırmalı konaklama ve rezervasyon yapmalarını şeffaf ve kolay bir platformda sunarak pazarda sağlıklı bir rekabetin oluşmasına katkıda bulunuyoruz. Aynı zamanda müşterilerine konaklama hizmeti sunan 13 bin Türk işletmesine yardımcı oluyoruz." değerlendirilmesinde bulunuldu.

AA

Ekonomi Haberleri

Alanya'da Dev Misafir: Aida Stella Limana Demir Attı!
ALTIN NEDEN DÜŞÜYOR?
KESİLEN CEZALAR BURAYA AKTARILACAK
ENERJİ HARİTASI YENİDEN ÇİZİLECEK
Gömlekli gitti tişörtlü geliyor: Apple’da CEO değişimi resmileşti