Bonzai satan 2 kişi tutuklandı

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan kontrollerde üstlerinde bonzai maddesi çıkan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan kontrollerde üstlerinde bonzai maddesi çıkan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için yapılan çalışmalarda şüphelendikleri O.D ve Z.D.'nin üst aramalarından 91,06 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Göksu Bulvarı’nda Kaza: Otomobile Arkadan Çarptı
Ayağı Mazgala Sıkıştı, İtfaiye Kurtardı
10 ilde sahte altın operasyonu: 67 gözaltı
Kazayı görüp yardıma koştu, akıma kapılarak hayatını kaybetti
Kulu’da uyuşturucu tacirlerine operasyon