Boluspor, Landel’e başka takımlarla görüşme yapması için izin verdi

Trendyol 1. Lig takımı Boluspor, Guy Lucien Michel Landel'e başka takımlar ile transfer görüşmeleri yapabilmesi için izin verdi.

Trendyol 1. Lig takımı Boluspor, Guy Lucien Michel Landel'e başka takımlar ile transfer görüşmeleri yapabilmesi için izin verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde, Turgay Altay yönetiminde kırmızı-beyazlı ekip sürdürüyor. 25 Haziran 2022 tarihinde Guy Lucien Michel Landel ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Boluspor'da yeni gelişme yaşandı. Kulübün geçen yıl transfer ettiği Michel Landel'e başka takımlar ile transfer görüşmeleri yapabilmesi için izin verildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklama, "Profesyonel Futbolcumuz Guy Lucien Michel Landel'e başka takımlar ile transfer görüşmeleri yapabilmesi için izin verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Bundesliga’ya kadın eli değdi
Konyaspor uğurlu geldi 10 maçta 7 gol attı
Konya'da o fotoğrafı çekene 30 bin lira ödül
Konya'da kupa sahibini buldu
SERDAL ADALI, SERGEN YALÇIN, CERNY VE AGBADOU, PFDK’YA SEVK EDİLDİ