Bolivya Devlet Başkanı Morales'in sağlık sorunu

Morales Küba'da 5 gün tedavi görecek

LA PAZ (AA) - Sağlık sorunları nedeniyle Küba'ya giden Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in tedavi için 5 gün bu ülkede kalacağı bildirildi.

Bolivya Devlet Başkanı Yardımcısı Alvaro Garcia düzenlediği basın toplantısında, Küba'daki doktorların Morales'in tedavi edilebilir bir viral enfeksiyon nedeniyle 5 gün ülkede istirahat etmesi gerektiğine karar verdiğini söyledi.

Garcia, 57 yaşındaki Morales'in ses telleri ile sinüzitlerinde sorun olduğunu ve karnının sağ tarafında da şiddetli ağrı duyduğunu belirtti.

Virüsün türü hakkında ayrıntılı bilgi vermeyen Garcia, Morales'in hastalığının "kontrol altında" olduğunu ifade etti.

Devlet Başkanlığı Bakanı Ruben Martinez dün, Morales'in boğazında bir süredir devam eden sorunlar nedeniyle tedavi görmek için Küba'ya gittiğini açıklamıştı.


AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?