Boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adam kalp masajıyla hayata tutundu

Antalya'da denizde boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adam, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajıyla hayata tutundu.

Antalya'da denizde boğulma tehlikesi geçiren yaşlı adam, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajıyla hayata tutundu. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olay saat 12.00 sıralarında Akdeniz Bulvarı Konyaaltı plajlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yüzmek için denize gelen Aşkan Güneş (30) güneşlendiği sırada bir kişinin deniz üzerinde hareketsiz olduğunu gördü. Şahsa seslenen ve cevap alamayan Güneş, denize girerek şahsı kontrol etti, daha sonra ise bir kişinin de yardımı ile dışarı çıkardı. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan adam, hastaneye kaldırıldı. 55 yaşlarında olduğu öğrenilen kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Şahsı deniz üzerinde hareketsiz görerek karaya çıkaran Aşkan Güneş, "Ben güneşleniyordum, şahsın denizde hareket etmediğini gördüm. Bağırdım cevap vermedi. Yanına gittim, sonra dışarı çıkardık, nabzı yoktu. Sağlık ekipleri gelerek 3 dakika kalp masajı yaptı. Sonra da hastaneye götürüldü" dedi.

Polis ekipleri ise şahsın kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde şahsa ait herhangi bir eşyaya ulaşılamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu
Reyhanlı saldırısının faillerinden THKP-C’li terörist Bülent Dükancı Hatay’da yakalandı