Boğanın saldırdığı besici büyük tehlike atlattı, o anlar kamerada

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir üretici, açık besi alanında kızgın boğanın saldırısına uğradı. Boynuz darbeleriyle yere savrulan besici, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Belkaya Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, büyükbaş hayvanların bulunduğu açık besi alanına giren üretici Ü.K., bir anda kızgın boğanın hedefi haline geldi. Kontrolden çıkan hayvan, savunmasız haldeki üreticiye boynuzlarıyla sert darbeler indirdi.

Güvenlik Kamerası O Anları Kaydetti

Yaşanan dehşet verici anlar, çiftliğin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, boğanın boynuz darbeleriyle üreticiyi defalarca yere savurduğu ve talihsiz adamın saldırıdan kurtulmak için yoğun bir yaşam mücadelesi verdiği net bir şekilde görülüyor. Çevredeki diğer hayvanların da hareketlendiği olay, izleyenlere korku dolu anlar yaşattı.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi

Saldırı sonrası bölgeye hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralanan üretici Ü.K.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yapılan ilk kontrollerin ardından hastaneye sevk edilen besicinin, vücudunun çeşitli yerlerinden darbe aldığı ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, bölgedeki hayvan sahiplerine güvenlik önlemleri konusunda dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Milli Bisikletçi Süleyman Okur’a 80. Yaşında Vefa Gecesi
ANNE VE KIZI YAN YANA DEFNEDİLDİ
KONYA ŞEHİTLİĞİ'NDE ANMA TÖRENİ
YAYALARIN ARASINA DALDI
Konya Teknik Üniversitesi'nden 15 Temmuz'a Vefa