Bodrum'da uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, yılbaşı için ilçeye otomobille uyuşturucu getirileceği ihbarını alan Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Plakası tespit edilen araç, Bodrum girişinde durdurularak arandı. Aramada, ruhsatsız tabanca, tabancaya ait fişekler ile 1 kilogram esrar, bir miktar kenevir tohumu ve hassas tartı ele geçirildi.

Olayla ilgili E.T, F.E.T ve Z.S. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Z.S, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı. Diğer iki kişi, serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

ŞEHİT YAKINI MAAŞLARINA DEV ZAM YOLDA
Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN