Bodrum'da orman yangını

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, orman işçilerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, orman işçilerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İlçeye bağlı Güvercinlik Mahallesi'ndeki Jandarma Komutanlığı yakınındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı arazözler ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve 50'ye yakın orman işçisiyle müdahale edildi.

Ekipler, yerleşim yeri yakınları ile Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığı'na yakın bir alanda çıkan yangını kontrol atlına almak için yoğun çaba sarf etti.

İşçilerin yoğun müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangında, yaklaşık iki dönümlük ormanlık alan zarar gördü.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında polis ve jandarma ekipleri de bölgede güvenlik tedbirleri aldı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu