Bodrum'da kruvaziyer turizmi

Bodrum Limanı'na yanaşan Fransız bayraklı "Le Solealy" kruvaziyeri ile çoğunluğu Fransız 194 yolcu ilçeye geldi

MUĞLA (AA) - Bahamalar bandıralı, süit odalarıyla dikkati çeken "Le Solealy" kruvaziyeri, Bodrum'a geldi. 

Yunanistan'in Pire kentinden gelen 142 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaştı. Gümrük işlemlerinin ardından Fransız bayraklı gemiden inen çoğunluğu Fransız 194 yolcu, Barlar Sokağı'nda gezip alışveriş yaptı. 

Bazı turistler ise Paşatarlası Plajı'nda güneşlenerek denize girmeyi tercih etti. Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ve Myndos Kapısı gibi tarihi bölgeleri ziyaret eden turistler, hatıra fotoğraf çektirdi.

Akşam saatlerine kadar limanda kalacak ve 145 personeli bulunan lüks yolcu gemisinin Muğla'nın Fethiye ilçesine gideceği bildirildi. 

Kültür Sanat Haberleri

Asırlık sur kalıntıları otların arasında kayboldu
3 bin yıllık Frig Vadisi yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğruyor
Pursaklar’dan Konya’ya Uzanan Tarih Yolculuğu Başladı
ECDAT PARKI'NDA UNUTULMAZ GECE
Reha Bilir TYB Konya'da Açıkladı: Sanatta İki Kere İki Dört Etmez