Bodrum'da kruvaziyer turizmi

Bodrum'a bu sezon ilk seferini yapan kruvaziyer ile 2 bin 589 turist geldi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesine, "Mein Schihh 4" isimli kruvaziyer ile 2 bin 589 turist geldi.

Malta Bayraklı 293 metre uzunluğundaki gemi, Paşatarlası mevkisindeki iskeleye yanaştırıldı. Limasol'dan gelen ve Bodrum'a bu sezon ilk seferini gerçekleştiren gemide, çoğunluğu Alman 2 bin 589 yolcu ile bin 467 personel olduğu bildirildi.

Gemiden inen turistler gümrük işlemlerinin ardından sahilde yürüyüş yaptı. Bazıları taksilerle şehir turuna çıkarken, Kumbahçe ve Paşatarlası plajında denize girip güneşlenenler oldu.

Turistler, gümrük alanının çıkışı ile alışveriş yaptıkları Cumhuriyet Caddesi, Kale Caddesi ve yakın çevresinde yoğunluk oluşturdu.

Bodrum'a bu sezon planlı bir seferinin daha olduğu belirtilen geminin, Santorini Adası'na gitmek üzere akşam saatlerinde hareket edeceği bildirildi.

AA

Ekonomi Haberleri

51 Yıllık Otobüs Devine Konkordato Darbesi: 1 Yıl Süre Verildi
Ankara'da Kabak Çekirdeği Hasadı Başladı: Üretici Rekolteden Ne Bekliyor?
Karacabey Biberinde Hasat Sürüyor
Yargıtay'dan Emsal Mesai Kararı
ŞARJ PİYASASINDA TÜKETİM REKOR SEVİYEDE